Gaseste un avocat specializat

Expirã? Nu-i nimic, vei fi anunțat!

- înainte cu 6 luni de expirarea pașaportului vei fi anunțat prin SMS pe numãrul tau de telefon -

Nouã ne place sã fim spontani – însã, dacã dai scroll pe un site de socializare și vezi câteva oferte tentante, decizi sã faci o calatorie sãptãmâna viitoare într-o altã țarã și sã îți iei concediu de la serviciu, dar a trecut ceva timp de când nu ai mai fost plecat în strãinãtate și nu ai avut nevoie de pașaport, care, între timp a și expirat, ce faci?

  • Astãzi, de la bordul Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) și Ministerul Afacerilor Externe (M.A.E.) s-a anunțat cã, începând cu aceastã lunã, vei fi notificat prin SMS înainte cu 6 luni de a-ți expira pașaportul. Genial, nu?:)

Cu alte cuvinte, și în țarã, și în afarã, vei fi înștiințat de acest lucru pe numãrul de telefon valabil pe care l-ai declarat la ultima ta cerere depusã. Astfel, semnatarul mesajului la nivel national va fi Direcția Generalã Pașapoarte, iar la nivel internațional va figura Departamentul Consular.

Numãrul de la care vei primi mesajul este 1813 ce va avea la eticheta de expeditor PAȘAPOARTE.

De asemenea, în conținutul mesajului se vor menționa expres site-urile pe care le poți accesa în vederea programãrii online a unei reînnoiri (național – www.epasapoarte.ro și internațional – www.econsulat.ro ).

Cetãțenii sunt încurajați sã se foloseascã de aceste platforme pentru a evita aglomerãrile.
Comments
Se incarca...
NU RATA!
Aboneaza-te la newsletter
Fii primul care sa primeasca ultimele stiri bune de citit dimineata la cafea.
Ramai conectat
Da-ne o sansa, te poti dezabona oricand.
close-link

 
CUMPARA KITUL ACUM!
close-link
Aboneaza-te la continut exclusiv. Fii primul care afla noutatile.
Aboneaza
close-image